Despre

IMG_9695

Istoria Simpa începe în anul 1967 atunci când ne-am născut pentru a le oferi sibienilor zi de zi pâine de calitate. Am apărut din dorinţa de a face cele mai bune produse pe piaţă şi am reuşit să ne atingem obiectivul, pentru că fiecare zi este o ocazie pentru noi de a vă aduce o bucurie. Timpul a trecut, dar fericirea şi pasiunea noastră pentru practicarea acestui meşteşug străvechi este la fel de puternică. Nu ne-am mulţumit niciodată cu mediocritatea, de aceea scopul nostru permanent este de a atinge excelenţa. Producem de mai bine de patruzeci de ani pâine fără conservanţi sau aditivi şi asta pentru că punem mare preţ pe sănătate, stare de bine şi naturaleţe.

IMG_7904

Am crescut pentru a deveni astăzi una dintre cele mai vechi, respectate şi îndrăgite fabrici de profil din Sibiu. Şi nu producem doar pâine. Odată cu trecerea timpului am observat că necesităţile voastre sunt din ce în ce mai variate. Pentru a le satisface, ne-am dezvoltat şi achiziţionat linii de patiserie. Vrem să vă îndulcim, iar acest lucru îl facem posibil prin crearea zilnic a sute de prăjituri în laboratorul nostru de cofetărie. Tot zilnic punem în fiecare produs un ingredient secret: dragostea pentru voi, pe care o primim înapoi înzecit. Ne bucurăm că apreciaţi cele peste 60 de sortimente de pâine şi produse de panificaţie, că alegeţi tot timpul ceva dulce din cele 60 de produse de cofetărie, că vă bucuraţi alături de cei dragi atunci când împărţiţi cozonacul Simpa sau că savuraţi produsele noastre fast-food.

IMG_9469

Suntem bucuroşi că ne alegeţi să fim alături de voi în cele mai importante momente ale vieţii, de aceea punem mult suflet în realizarea torturilor de nuntă sau botez. Calitatea este pentru noi cea mai mare prioritate, pentru că nu există mulţumire mai mare decât satisfacerea nevoilor voastre. Zi de zi împlinim cele mai exigente cerinţe şi încercăm să ne ridicăm standardul (SIMPA este certificată în siguranţa alimentară HACCP). După atâţia ani de experienţă şi învăţare, tot cu ajutorul vostru am reuşit să realizăm produse unice pe piaţa sibiană, fără a uita însă de tradiţii. Într-o lume a vitezei şi a robotizării ne-am păstrat aceleaşi obiceiuri şi reţete. Chiar dacă utilajele au fost în timp înlocuite, ele nu egalează iscusinţa brutarilor noştrii. Dorinţa lor este de a face totul natural, pe gustul vostru.

IMG_7010

În oricare dintre cele 20 de magazine veţi găsi acelaşi personal amabil, pregătit să vă ajute. La Simpa fiecare din cei 200 de angajaţi contează, sunt trataţi cu respect, în modul în care ne tratăm şi clienţii. Creşterea responsabilităţii şi profesionalismului în fabricarea produselor prin metode tradiţionale şi orientarea spre siguranţă alimentelor sunt doar câteva din principiile care ne-au ghidat de-a lungul istoriei noastre.

An după an ne bucurăm de consolidarea identităţii şi imaginii Simpa în rândul vostru, al sibienilor, acest lucru fiind posibil doar prin implicarea în societate, implicare ce reprezintă un alt pilon al dezvoltării noastre. De la festivaluri, la târguri sau la diferite sponsorizări, suntem deschişi la orice propunere pe care o aveţi.

Am crescut datorită vouă şi cu voi, asemenea pâinii pufoase pe care v-o oferim, pentru a ajunge unde suntem astăzi, de aceea vă mulţumim dragi sibieni!